Her er årets restauranter i Trondheim

Disse restaurantene har servert den beste maten i Trondheim i 2013.

b
a

Bryggen Asian Cooking

Øvre Bakklandet 66

bryggenTRD

Med sin eksklusive innredning og sans for kvalitetsvarer fra Asia kombinert med kortreiste godsaker, har Bryggen klart å etablere seg som en av de beste restaurantene i Trondheim, både når det kommer til tradisjonelle asiatiske retter og ikke minst byens beste sushi.

Benja Siam
Ravelsveita 6

benja

Denne bortgjemte restauranten har eksistert i knappe to år, men er vel verdt et besøk. For en autentisk thaiopplevelse er det ingen som kan konkurrere. Koselige og korrekt innredete lokaler med smilende servitører som bukker ved bordene fullfører konseptet. At lommeboka ikke får hardere tyn er også positivt.

To rom og kjøkken
Carl Johans gate 5

torom

Hildonens hjertebarn og gammel traver i Trondheim leverer varene år etter år, og er ikke til å komme unna i årets kåring. Glimrende råvarer og håndverk med servitører som kan faget sitt rundt vin og øl uten at det blir pretensiøst av den grunn. Her får du alt fra en rask hovedrett til en flere timers helaften, som gjerne blir til en god fest med supre drinker i helgene.