Overhørt #12: Sjalu styrketrening?

b
a

I tolvte luke bruker vi logisk deduksjon til å avsløre sannheten om kjærlighetslivet til DJs, politikere og NRK-sjefer.

Nylig fikk vi bekreftet ryktene om at den fotogene programlederen for TV3-programmet vi elsker med “ironisk distanse” fordi det er “sosiologisk interessant…. på en måte”, har funnet sin sjelevenn i en eks-P3-DJ. Det har tydeligvis fungert som et spark bak for hennes forrige DJ-kjæreste: Ålesundmannen med det halvt bibelske artistnavnet ble nemlig rett etter forholdet ble bekreftet, observert i det som “helt åpenbart var hans første PT-time” på Elixia. Aner vi et trekantdrama under oppseiling? Skal eksen gjøre comeback på glamourmodell-markedet? Kommer vi til å ha nok rykter til å tyne ut en “overhørt” hver dag frem til jul? Dette blir spennedenne, folkens.

For øvrig kan vi informere om at også en gjennomslagkraftig blond eks-partileder på venstresiden også har fått seg PT på Elixia. Den erfarne sosialisten sies å ha opptrådt på en måte som antydet at hun nok har mer erfaring med å traktere tunge departementer enn manualer. Tør vi gjette hun også hadde sin første time? Å leve er å ta stilling, pokker heller: Ja, det tør vi. Kan vi av dette dedusere oss frem til at hennes NRK-ansatte ektemann også har funnet seg en DJ-kjæreste fra P3? Hmmmmm…

TJA, vi lar det bli dagens julenøtt til dere der hjemme. Send svaret i en mail til redaksjon@nattogdag.no merket “Julenøtt”. Husk å oppgi t-skjortestørrelse og CD-ønske.