Overhørt #13: Matt fest?!?

b
a

Bak 13. luke får profilert sjakkbursdag mystisk oppsving.

En av verdens aller beste sjakkspillere feiret nylig bursdagen sin på Kulturhuset. En skulle tro selv det ellers blaserte Youngstorget-klientellet ville kjenne sin besøkelsestid og kjempe om denne ungkarens gunst. Overraskelsen var derfor stor da de første meldingene tikket inn i Overhørt-innboksen. Festen foregikk visstnok på et bakrom, åpent kun for sjakkprinsens inviterte, samt håndplukkede jenter fra lokalet. Sistnevnte kunne melde om “vanlig” stemning, “ganske hyggelige gutter” og en lavmælt, edru hovedperson. Noen timer senere mottar vi nye rapporter, og nå har noe skjedd: Sjakkhelten sies nå å være i meget godt humør med “en blondine i hver arm”.

Overhørt-redaksjonen hater å spekulere, men kjenner vårt mandat. Vi må spørre: Hva har skjedd i mellomtiden? Hvordan ble bursdagen så mye morsommere? Vet du noe om dette, eller vil klage på at vi koker stadig mer suppe på stadig færre spiker: Send elektronisk post til redaksjonen@nattogdag.no merket “Julenødt til å si fra”.