Overhørt #24: – Kom deg til helvete ut av livet mitt!

b
a

En fornærmet far, en kreativ programleder og et Anne Holt-kostyme. Overhørtkalenderens siste luke skjuler kjendis-Norges sprøeste forviklignskomedie.

En kjent norsk skuespiller ble for noen år siden far til sitt første barn. Rett etter fødselen møtte den nybakte faren en profilert kvinnelig programleder og komiker. Sistnevnte undervurderte nok hvor stolt skuespilleren var av sin førstefødte, og åpnet jovialt: “Grattis med barn, da! Er’n mongo, eller?”

Dette falt brutalt på stengrunn, og skuespilleren stormet fornærmet unna. I løpet av de neste dagene fikk programlederen stadig dårligere samvittighet. Til slutt bestemte hun seg for å ta grep, og gjorde noe hun var sikker på ville muntre opp skuespilleren: Hun la om dialekten, ringte ham og utga seg for å være Anne Holt, som ringte fordi den siste boka hennes skulle filmatiseres og hun kunne tenke seg ham i hovedrollen. Skuespilleren ble overrasket og glad, og takket uten videre ja.

Dette gjorde programlederens samvittighet enda dårligere, og hun bestemte seg for å gjøre nok et kreativt forsøk på å løse situasjonen. Også denne gangen overvurderte hun skuespilleren sans for humor. Iført parykk og kostyme møtte hun opp på skuespillerens dør som “Anne Holt”.  Her ble hun selvsagt straks avslørt av en rasende og ydmyket skuespiller, som skrek at hun skulle “komme seg til helvete ut av livet hans”.

Og med det erklærer vi overhørtkalenderen 2013 for avsluttet. Takk til alle som sender oss sladder, takk til alle som gjør ting verdt å sladre om – og takk til deg, din nysgjerrigper, som leser det.

Fra alle oss til alle dere: GOD JUL!