Overhørt #23: Klart vi Cannes!

b
a

Bak overhørtkalenderens nest siste luke river en rikmannsønn i champagne på hele rivieraen, og setter ny norsk rekord i barregning.

Dagen før dagen, dere. Vi hadde pyntet treet og sendt au pauiren ut etter ved. Endelig tid til synke ned i sofaen og tenke på hva julen egentlig handler om. Og mens vi satt der sulteforet på ettertanke og grunnet over hvor det ble av julekronikken til Per Fuggeli, tikket det inn en melding i overhørt-innboksen. I den sto svaret på følgende gåte: Hvor mange årslønner for en norsk sykepleier kan en norsk arving svi av på én kveld i Cannes?

Svaret, skal vi tro ryktene blant bartendere langs den franske rivieraen, er omtrent 32. Festen skal ha funnet sted i sommer på Nikki Beach i Cannes, hvor “a crazy norwegian” svidde av 1.4 millioner euro.

NATT&DAG ønsker alle en sosialdemokratisk jul <3