Overhørt #16: Euforisk toalettbesøk avbrutt av dørvakt

b
a

I luke 16 av overhørtkalenderen blir et euforisk toalettbesøk avbrutt av en streng og grundig dørvakt.

Det sies at kombinasjonen ecstacy og sex kan være fantastisk, men hva med ecstacy mens man bæsjer? Det må jo også være bra? Det ønsket vertfall en nysgjerrig stakkar å finne ut av, da han entret dobåsen på Karl Johans eneste utested av verdi, snortet MDMA og skred til sitt fornødne verk. (Det er rimelig å anta at han satt feil på toalettet, slik at han kunne legge linjene på porselenhyllen).

Men ville den fascistiske Oslo-banden som opererer under det absurde navnet “trivselsvakter” tillate dette? Håneidu, en vakt braste raskt inn døra å beordret vår mann om å vise alt han hadde i lommene – med buksene nede. Han hadde ingenting i lommene, men dørvakten forlangte å inspisere bæsjen hans for dop – alt dette mens det gikk folk inn og ut av toalettet – før han la vedkommende i bakken. Fortsatt bukseløs.

Aaahh, julebordsesong<3