Vinn billetter: Tim Hecker ++ på Blå

b
a

Klubb Vriompeis leverer en hardtslående trippelaften på Blå fredag 26. april, med Tim Hecker, The Skull Defekts + Lasse Marhaug og Daniel Higgs.

Kanadieren Tim Hecker omtales ofte som en av de mest sentrale skikkelsene innenfor moderne ambient-musikk. Han har gjennom hele karrieren plassert seg akkurat i bruddskitet mellom symfonisk ambient og strukturert støy, illustrert på en hel rekke med bejublede album på Alien8 og Kranky. Sist han var i Oslo utfordret han et fokusert Revolver-publikum med en kakofoni av kirkeorgelopptak.

Siden oppstarten i 2005 har den svenske kvartetten The Skull Defekts rafinert sitt lydbilde bestående av klassisk rock kombindert med medlemmenes fasinasjon for sirkulær komposisjon, droner, 60-talls minimalisme, indisk raga og tribal. Med seg på konserten på Blå får de den norske støy-legenden Lasse Marhaug.

Daniel Higgs, kanskje mest kjent som vokalist i bandet Lungfish, baserer musikken sin på hans karakteristiske og kraftige stemme, samt et utvalg av akustiske instrumenter. Han lager messende og primitiv folk-musikk som sender tankene til tolvstrengergitarister som James Blackshaw og Ben Chasney, men med et brutalt vokalspor flytende oppå musikken.

Se event for mer info.

Vi har fått fire billetter fra Blå som vi lodder ut. Vil du sikre deg to av disse sender du en e-post med navnet ditt til konkurranse@nattogdag.no, merk e-posten “Klubb Vriompeis”. Førstemann til støy-møllen vinner!