Partilederne vurdert!

Hver gang det er partilederdebatter kastes terningene i de store mediene. Subjektive kommentatorer setter ut meningsløse påstander i sine partiaffilierte blekker. De mageføler seg frem til en vurdering vi andre skal gidde å ta seriøst. De manipulerer og manipulerer, selv om smaken er som baken og hele det norske folk vet det.

Vi i NATT&DAG har savnet de objektive kriterier. Vitenskapen. En reell vurdering av partiledernes egenskaper som mennesker og politikere. Derfor satte vi ned et utvalg og gjennomgikk tusenvis av klipp, avisartikler og personlige erfaringer for å finne svar. Vi vurderte deres innslag av idioti, visualiserte politikerne inn i barsituasjoner og studerte nøye det avanserte forholdet mellom saklighet, karisma og kynisme. Til slutt ga vi alle en total score som sier noe om hvor de er nå, men også hvor langt de kan komme.

Jonas Gahr Støre (AP)

Sylvi Listhaug (FrP)

Olaug Bollestad (KrF)

Marie Sneve Martinussen (R)

Kirsti Bergstø (SV)

Arild Hermstad (MDG)

Trygve Slagsvold Vedum (Sp)

Erna Solberg (H)

Guri Melby (V)