Derfor vil NATT&DAG aldri bli det samme igjen

I juni skjer det store ting med NATT&DAG. Her er derfor et ellevilt tilbud til deg: Kjøp et årsabonnement hos NATT&DAG til 900 kroner og få en Piknik i Parken-billett verdt 1150 kroner med på kjøpet. 

I over 30 år har NATT&DAG vært medie-Norges lille degenererte og opplyste bastardbarn. Det skal vi være i over 30 år til. 

I stedet for å sulte oss selv og tvangsfore våre lesere med elendige annonser, fikk vi nylig en idé. Det beste i livet er visst ikke gratis lenger. 

NÅ SKAL VI OGSÅ TA PENGENE DINE

Vi nekter å la oss strupe av trivialiteter som et havarert annonsemarked og en mediebransje som kaver etter sin egen livsberettigelse. 

Men i motsetning til de andre mediehusene, både de som selger bullshit helseråd og sexhjelp i kjempestore bokstaver, eller de som selger kulturkrig og forverrer landet vi bor i, skal vi gjøre det litt annerledes. 

Ja, vårt kommende NATT&DAG-abo blir et avisabo som gir deg full tilgang til vår unike journalistikk, men det blir mer enn det. 

I juni lanserer vi et konsept som skal sikre landets viktigste motkulturelle stemme nye tiår med livskraft både gjennom skrift og eventer. Vårt kommende NATT&DAG-abo blir en nyvinning som gir deg tilgang på byens beste fester, konserter og arrangementer, en troverdig guide i mylderet av hendelser, en venn i åndsnøden og en orkesterplass til lyden av den kulturelle kanarifuglen i samtidens bekmørke gruveganger. 

Er det et utelivsabonnement? Er det en plussutgave? Er det et medlemskap i en mystisk sekt? 

Papiravisen – vårt kulturhistoriske klenodium – vil forbli gratis. Det samme vil mange av våre nettartikler. Hva som ellers skjer kan du kun den som lever (i ytterligere en måneds tid) får oppleve. 

Foreløpig kan vi bare si dette:

Kjendisfester, store artister på små scener, pornofilmer på storskjerm, blow-jobs på dassen, kulturkrigsmedisinering, kåringer, rangeringer, horekunder, blodslakt, kuratering, seksualopplysning, hidden tracks, tanniner, sopp, mujaffastilen til Haaland, forfattersamtaler, avsløringer, narko, rykter, humor, destruktiv bypolitikk og rumpa til Danby. 

Men aller, aller først har vi gleden av å si dette: 

alt-J, The 1975, Phoenix, Busta Rhymes, Ben Howard, Maggie Rogers, Tove Lo, The Cardigans, Briskeby, Veronica Maggio, Allah-Las, Warpaint, Sondre Lerche, Albin Lee Meldau, Marit Larsen, EKKSTACY, Del Water Gap, Michelle Ullestad, Han Herman, Whammyboy.

Noe som frister? Bra! For i dag kan du få dagspass til Piknik I Parken for bare 900 kroner (andre må ut med 1150,-). Gjør du det, blir du samtidig en NATT&DAG-abonnent, helt uten ekstra kostnad.

Velg din PiP-dag og betal med VIPPS. Abonnementet aktiveres med det samme og gir tilgang til et helt år.