PSTs favorittaktivist snakker ut

Klimaaktivist Joachim Skahjem sendte sjokkbølger over landet da han deltok på NRK Debatten. Det gjør han trolig fortsatt: I dette intervjuet snakker han blant annet om bygget han mest av alt ønsker å sprenge: Equinors hovedkvarter, folketomt. 

Husker du ham? I beste sendetid skremte Joachim Skahjem vettet av både Ola Nordmann, Tore Renberg og klimabevegelsens bamsebasse Frederic Hauge på live TV. Han slapp inn i varmen til Fredrik Solvang, men ble senere forvist fra riksdebattens paradis og organisasjonen Stopp Oljeletinga. Vi kunne ikke dy oss fra å høre med den beryktede klimaaktivisten hvordan det går og hva han eeeegentlig mener der ute på klimabevegelsens ytterste fløy.  

CONTENT WARNING: Ikke for deg dersom du er Equinor-ansatt, oljeriggarbeider, klimafornekter, sart sjel, sprengningskåt, pyroman eller retningsløs terrorist.

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.