SELVPORTRETT. FOTO: CHARLIE HAY

KNIPS: Dagny og Charlie Hay

I KNIPS hyller vi en fotograf vi liker, som så får anledning til å hylle en annen fotograf. @dagnyhay@charliehaya@ucsscandinavia BAK ETHVERT BRA foto står en dyktig fotograf – og noen ganger står det to. Dagny og Charlie Hay er begge kunstnere i hver sin rett, men sammen er de et uadskillelig par og en real dynamittduo. I valget mellom om å jobbe for å leve eller leve for å jobbe valgte de sistnevnte alternativ: Lidenskapen for foto. Ett steg var oppstarten av avisen Uncertain States Scandinavia, sammen med bestekompisen Tor Simen Ulstein. Den ble et samlingspunkt og en katalysator for […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X