Den musikalske godteposen JJ Live er tilbake på Ingensteds

Sponset innleggi samarbeid med Ingensteds

NATT&DAG og Ingensteds presenter JJ Live – arenaen for det feteste av musikk du virkelig burde oppleve.

Med drøm, og vilje, om å grave i det norske musikklandskapet etter gull er JJ Live tilbake på Ingensteds. Månedlig samles tre artister og tar over scenen på Ingensteds. Artistene er fra alle sjangre, og den ene fellesnevneren er at de alle burde høres, sees og oppleves. Best av alt – innslipp er gratis. 

Point
Bak den poptastiske spydspissen, passende kalt Point, står kompisene Chriss Rune Angvik og Halvor Rollag. I hver sin rett er de begge drevne musikere med erfaringer fra studio, scene og livet. Resultatet er Point, et enormt popunivers. Selv beskriver de musikken som “grandios pop”, og det er utvilsomt noe stort over låtene. Sporene vekker både nostalgi, eller assosiasjoner om du ikke er hønngammal, til 70- og 80-tallets progrock og powerballader. Samtidig føles det ikke foreldet. Lydbildet er friskt og crisp (om det er lov å si). Lekne melodier og harmonier paret med catchy vokaler gjør Point til en fryd på øret.

NORA
Selv beskriver altpop-prinsessa NORA musikken sin som “quirky pop”. Det stemmer. Låtene suser, flyr og klatrer opp-, sidelengs- og bak i hodet så fort man trykker play. Tekstene er hva noen vil kalle mørke – andre ekte. I kontrast er musikken catchy så det griner. Bass, trommer og synth får rockefoten til å svinge der tekstene hodet til å svirre. Akkompagnert av et stemmeapparat verdig å skildre både tekst og musikk er NORA en artist av betydelig kaliber.

SHKEL
I lang tid har Halden fengsel vært byens regjerende mester i å ha sterke bars – helt fram til Haldensgutten SHKEL slapp sine første låter. Siden har et dryss med bangers truffet de digitale platehyllene, og høstet solid kritikk fra radiofolk og andre musikkvitere. Med SHKEL vet man ikke hva man får. I et sekund er det synkoperte trapbeats, i det andre store eteriske lydrom. SHKEL er ikke redd for å utforske, og det vises. For selv om han er en nykommer har låtene en utvilsom musikalsk selvtillit – noe man gjerne får av å varme opp for Lars Vaular, OnklP og Nico & Vinz.

Vil du oppleve JJ Live? Vend snuta mot Ingensteds! Link til arrangementet finner du HER.