FOTO: PRESSEBILDE

FESTIVALGUIDE – Slottsfjell

13.-14. JULITØNSBERG Kan en midtukefestival i Norges eldste by være verdt et besøk? Vi tror kanskje det. Slottsfjellfestivalen er litt vanskelig å definere. Det som for ti år siden var en byfestival med konsertområde ved slottet over Tønsberg, ble til en syrestek klubbfestival, der alt foregikk nede ved havneområdet. Nå har de funnet en ny, kanskje ultimat kombinasjon, og gjenoppstår etter tre stille år med nytt festivalområde ikke langt fra Tønsberg brygge. Litt uvanlig er det jo at festivalen finner sted midt i uka og går fra onsdag til torsdag (13.-14. juli). Men det er fellesferie, folkens.  Brygga er det ubestridte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X