FOTO: PRESSEBILDE

FESTIVALGUIDE – Slottsfjell

13.-14. JULITØNSBERG Kan en midtukefestival i Norges eldste by være verdt et besøk? Vi tror kanskje det. Slottsfjellfestivalen er litt vanskelig å definere. Det som for ti år siden var en byfestival med konsertområde ved slottet over Tønsberg, ble til en syrestek klubbfestival, der alt foregikk nede ved havneområdet. Nå har de funnet en ny, kanskje ultimat kombinasjon, og gjenoppstår etter tre stille år med nytt festivalområde ikke langt fra Tønsberg brygge. Litt uvanlig er det jo at festivalen finner sted midt i uka og går fra onsdag til torsdag (13.-14. juli). Men det er fellesferie, folkens.  Brygga er det ubestridte […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.