SYNK Duo

Portrett: Synk

Ida og Naomi står bak den svært samspilte DJ-duoen Synk. Etter å ha gitt ut flere singler og EPer det siste året er de til helgen aktuelle med livesett på en av Oslos mest etablerte klubbscener. Fredag skal de pøse ut sine egne knallfete spor ut gjennom det dundrende anlegget i underetasjen på Jaeger. Dette blir tilsvarende level 9 på komfyren - fosskok. For å lade opp til helgen har Synk laget en spilleliste som du kan se nederst i saken! Som relativt ferske fjes må vi begynne med å spørre, når ble dere helt Synk? – Det har vi […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X