Osloprisen 2020: Her er de nominerte til Årets Debatt

Prisen for Årets Debatt går til de som har vært involvert i den debatten som har vært uunnværlig dette året. Sjeldent fordi den har dyttet samfunnet fremover (det er tross alt litt mye å forvente av en debatt I NORGE), men i beste fall har vi kanskje lært noe? Eller ikke. For som oftest er det så enkelt som at  debatten bare har vært helt rå å oppleve fra sidelinjen, gjennom en sammenblanding av perfekt dramaturgi, ordsalater, uforståelige kronikker, bortdribling av poenget og følelser av en slik størrelsesorden at det nesten er rørende. Kort sagt en demonstrasjon av hva som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X