Osloprisen 2020: Her er de nominerte til Årets Beste Litteratur

Prisen for årets litteratur gis til en bra bok alle bør lese. Ifølge NATT&DAGs redaksjon har de nominerte utmerket seg spesielt i årets litterære flora. De er alle vinnere, men bare én kan stikke av med selve prisen. Du kan påvirke hvem det blir (ved å stemme nederst i saken). De nominerte til Årets Beste Litteratur er:  Heroin Chic Maria Kjos Fonn (Aschehoug)  HEROIN CHIC-STILEN REVOLUSJONERTE og brutaliserte forsidene på skjønnhetsmagasinene på 90-tallet; de gikk fra å fronte kjernesunne, glossy skjønnhetsidealer, til å estetisere syltynne, likbleke modeller som så ut til å ha kommet rett fra fest, flere dager på […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.