Osloprisen 2020: Her er de nominerte til Årets Beste Film

Året 2020 var (som du helt sikkert la merke til) et ganske spesielt år, og dét på flere, kanskje uventede, områder. For i motsetning til 2019, hvor det kun kom én eneste film som ifølge NATT&DAG-redaksjonen fortjente å bli nominert til Årets Beste Film, klarte 2020 å hoste opp tre filmer som alle har gjort seg fortjent til en Oslopris. Spoiler: Dag Johan Haugerud har gjort det igjen! De nominerte til Årets Beste Film er:  Lyset fra sjokoladefabrikken Regi: Dag Johan Haugerud  HVA SKULLE VI gjort uten Dag Johan Haugerud? Hvem skulle da tilfredsstilt nordmenns evige, masochistiske behov for å bli […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X