Søndag Summarum: Linn Wiik, Mads Hansen «mener ikke» det er blackface, taco-journalistikk og Öde Nerdrum vil ha adel

Dette er norsk offentlighet, og du kan ikke gi slipp på den. Du klynger deg til et håp om at et mirakel skal skje, og hver uke skjer det noe helt motsatt. Her er ukas viktigste og riktigste saker. Ukas MENING Skjermdump: Mads Hansen/Twitter Mads Hansen – som visstnok har veldig høy IQ, men som nesten ikke leser bøker – mener at det ikke«er blackface» når Espen Eckbo sminker seg for å se ut som en mørkhudet mann i den nå cancellede TV-serien Nisser over skog og hei fra 2011. Han SYNES ikke det, han! =) Argumentet er at Eckbo ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X