– Jeg tror ingenting irriterer en familie mer enn når et medlem gjør suksess med et absurd yrke

Eileen Myles er 30 minutter forsinket til zoom-møtet vårt. Vi har blitt oppdatert på situasjonen, og det dreier seg visst om en «New York parking situation». En eksotisk klisjé for oss, sannsynligvis helt dagligdags for Eileen Myles. Hen flytta til New York tidlig på 70-tallet, ramla rett oppi det radikale poesimiljøet rundt St. Mark’s Church, og vanket rundt med Allen Ginsberg, Frank O’Hara og Alice Notley. Fram til i dag har hen et tjuetalls utgivelser bak seg, og får bemerkninger som punk-poet, kult-poet og queer-ikon slengt etter seg. LES OGSÅ: Fra humor-instagrammer til Marc Jacobs-yndling Forfatter Dennis Cooper har beskrevet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X