Hva er musikksjangeren «escape room»?

Så er den over oss, Spotify Wrapped-dagen. Dagen da alle med et snev av musikkinteresse og tilgang til sosiale medier deler ferdiglagede plakater fra Spotify som viser hva de har hørt mest på det siste året. Om det har blitt litt Charli XCX i år, om Future har døyvet smerten ved å leve? Mulig det, ja! Oppsummeringer er alltid artig, spesielt når oppsummeringen handler om den viktigste personen i verden, nemlig en selv. Jeg fant for eksempel stor glede i å få vite at jeg i løpet av det siste året har lånt øre til hele 539 ulike sjangre, noe […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X