Slowthai: – Jeg orker ikke å bare kaste inn litt punk i hiphop-miksen. Det har jeg allerede gjort

– De siste par årene har den mentale helsa mi gått gjennom prøvelser. Jeg har drukket for mye, tatt for mye dop … Jeg trengte dette for min egen del.  Tyron Kaymone Frampton alias Slowthai snakker med NATT&DAG fra kjellerstua hjemme hos mora i Northampton. Han bor fortsatt hjemme selv om han nærmer seg 26. Det kommer vi av en eller annen grunn ikke nærmere inn på. Vi snakker i stedet om det nye albumet hans, som kommer i februar 2021, og om de nye rusvanene hans (mindre alkohol). Og så snakker vi om fotball – Frampton pleier å spille […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X