«How To With John Wilson» er morsom, stilsikker og hjertevarm historiefortelling

Det lages mye satire på corny amerikanere, men få gjør det som Nathan Fielder og John Wilson. Deres samarbeid på HBO, How To With John Wilson, er stilsikker og hjertevarm historiefortelling som tar krappe svinger inn i det hysteriske når du minst venter det. USA er et merkelig sted, fullt av merkelige folk som deler seg inn i merkelige grupper. Dette har både Fielder og Wilson utnyttet godt før. Fielder er mest kjent for serien Nathan For You, som utforsker Amerika gjennom en sosialt tilbakestående markedsfører- og businessmanns øyne, zoomet inn til det absurde og hysteriske. John Wilson er en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X