«How To With John Wilson» er morsom, stilsikker og hjertevarm historiefortelling

Det lages mye satire på corny amerikanere, men få gjør det som Nathan Fielder og John Wilson. Deres samarbeid på HBO, How To With John Wilson, er stilsikker og hjertevarm historiefortelling som tar krappe svinger inn i det hysteriske når du minst venter det. USA er et merkelig sted, fullt av merkelige folk som deler seg inn i merkelige grupper. Dette har både Fielder og Wilson utnyttet godt før. Fielder er mest kjent for serien Nathan For You, som utforsker Amerika gjennom en sosialt tilbakestående markedsfører- og businessmanns øyne, zoomet inn til det absurde og hysteriske. John Wilson er en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.