Dorian Electra, hyperpop og homopropaganda

– Jeg syntes energien i rommet var bra, tross den lille størrelsen. DET ER MORGEN i Los Angeles og kveld i Oslo når Dorian Electra ringer NATT&DAG-skyskraperen. Den texasfødte artisten, med det fulle navnet Dorian Electra Fridkin Gomberg (!), snakker om den uvant lille konserten hen spilte med Charli XCX på John Dee i fjor. I minuttene før hen gikk på scenen for å varme opp et allerede ganske ekstatisk publikum, summet det samtaler i rommet om hvordan det kunne skje – at Charli XCX, ganske soleklart den største artisten i bane rundt PC Music-kollektivet, ble degradert fra byens nest […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X