NATT&DAG inviterer: Techno og Taco på Haugen

På fredager hører man på techno og spiser taco. Det er fint å gjøre det alene, men det er enda finere å gjøre det med gode venner, potensielle fiender og vordende ekskjærester på uteserveringen på St. Hanshaugen. Derfor inviterer din favoritt gratisavis (NATT&DAG, journ.anm.) til techno- og tacofredag den 19. juni.  Her er med andre ord en gyllen mulighet til å forkaste de planene du uansett har gruet deg til, eller eventuelt foreslå for vennene at dere i stedet for å dra på Wallmans heller kan dra opp på St. Hanshaugen? Sliter du med argumentasjonsteknikken? Eller kanskje du bare trenger […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X