«iHuman» vil ha oss til å ta debatten om kunstig intelligens. Men hvilken debatt?

IHUMAN ER RESULTATET av intervjuer med over 80 mennesker. I filmen får vi møte noen av de fremste forskerne på kunstig intelligens, kinesere som prøver å finne innovative måter å vurdere kredittverdighet på, kritikere av den såkalte «digitale økonomien», menneskerettighetsadvokater og journalister som har fulgt de store techselskapenene i en årrekke. Til sammen gir filmen et dystert bilde av en løst sammensatt gruppe av store teknologibedrifter, etterretning og mer eller mindre autoritære regimer som sammen sitter på den fremste kunnskapen og de beste midlene til å bygge selve målet for all vitenskap: en maskin som er som oss, men bedre. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.