«iHuman» vil ha oss til å ta debatten om kunstig intelligens. Men hvilken debatt?

IHUMAN ER RESULTATET av intervjuer med over 80 mennesker. I filmen får vi møte noen av de fremste forskerne på kunstig intelligens, kinesere som prøver å finne innovative måter å vurdere kredittverdighet på, kritikere av den såkalte «digitale økonomien», menneskerettighetsadvokater og journalister som har fulgt de store techselskapenene i en årrekke. Til sammen gir filmen et dystert bilde av en løst sammensatt gruppe av store teknologibedrifter, etterretning og mer eller mindre autoritære regimer som sammen sitter på den fremste kunnskapen og de beste midlene til å bygge selve målet for all vitenskap: en maskin som er som oss, men bedre. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X