«Et godt stup i et grunt vann» er et overflødighetshorn av idéer, kitschy kvantesprang og forbløffende vidd

ET GODT STUP I ET GRUNT VANN høres tidvis ut som om Future tok med seg Elton John og Karpe på en todagers ecstasybinge, hvor lydsporet ble unnfanget på rusens topp, og tekstene på nedturens absolutte bunnpunkt. Det er et overflødighetshorn av idéer, kitschy kvantesprang og forbløffende vidd, men også et intimt verk av en artist som stadig evner å utvide sitt uttrykk. Les også: Møt TravisBott, en AI-generert Travis Scott-klone Selv om han besitter det tekniske repertoaret og viser at han er en rapper i den absolutte elitedivisjonen, er Cezinando anno 2020 mye mer enn det. Han er en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X