«Et godt stup i et grunt vann» er et overflødighetshorn av idéer, kitschy kvantesprang og forbløffende vidd

ET GODT STUP I ET GRUNT VANN høres tidvis ut som om Future tok med seg Elton John og Karpe på en todagers ecstasybinge, hvor lydsporet ble unnfanget på rusens topp, og tekstene på nedturens absolutte bunnpunkt. Det er et overflødighetshorn av idéer, kitschy kvantesprang og forbløffende vidd, men også et intimt verk av en artist som stadig evner å utvide sitt uttrykk. Les også: Møt TravisBott, en AI-generert Travis Scott-klone Selv om han besitter det tekniske repertoaret og viser at han er en rapper i den absolutte elitedivisjonen, er Cezinando anno 2020 mye mer enn det. Han er en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.