«Uncut Gems» er på 4. plass på listen over filmer der det flest ganger blir sagt FUCK

Den nye filmen til Safdie-brødrene (Heaven Knows What (2014), Good Time (2017)) med Adam Sandler i en sjelden Seriøs Rolle er overalt på Twitter og i amerikanske medier. Filmen har satt rekord som den mest innbringende femdagers-lanseringen for A24, med $18.8 millioner. Ikke dårlig, vi hadde ikke klart det bedre selv! Uncut Gems har av en eller annen merkelig grunn ikke fått en ordentlig norsk kinodistribusjon, og det ryktes at den ikke kommer på Netflix før i slutten av januar. Vi er så klart misfornøyde, men ingenting er så galt at det ikke er godt for noe: du har derfor ekstra […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.