«Uncut Gems» er på 4. plass på listen over filmer der det flest ganger blir sagt FUCK

Den nye filmen til Safdie-brødrene (Heaven Knows What (2014), Good Time (2017)) med Adam Sandler i en sjelden Seriøs Rolle er overalt på Twitter og i amerikanske medier. Filmen har satt rekord som den mest innbringende femdagers-lanseringen for A24, med $18.8 millioner. Ikke dårlig, vi hadde ikke klart det bedre selv! Uncut Gems har av en eller annen merkelig grunn ikke fått en ordentlig norsk kinodistribusjon, og det ryktes at den ikke kommer på Netflix før i slutten av januar. Vi er så klart misfornøyde, men ingenting er så galt at det ikke er godt for noe: du har derfor ekstra […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X