«Star Wars: The Rise of Skywalker» lever opp til feil forventninger

HVA ER Star Wars? Dette er et spørsmål alle, inkludert Disney, måtte stille seg da planleggingen av den nye trilogien begynte i starten av tiåret. The Rise of Skywalker viser at det ennå er store uenigheter i svaret på spørsmålet, både blant skapere og fans. Etter The Last Jedi hadde hatt premiere i 2017 kunne det virke som dens kritikere stort sett bestod av sinte youtubere, som til vanlig vlogger om dumme feminister og vestens fall. The Last Jedi, sammen med The Force Awakens fra 2015 var ifølge dem et resultat av den kulturmarxistiske agendaen til det liberale, identitetspolitiske Hollywood. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.