Osloprisen 2019: Her er de nominerte til Årets Beste Scenekunst

Prisen til årets scenekunst gis til årets beste, norske scenekunst som har utmerket seg spesielt i år. Det har alle de nominerte gjort. De er alle vinnere! Du kan stemme på DIN favoritt nederst i saken, og lese mer om de nominerte i alle kategorier i den nyeste utgaven av NATT&DAG. Her er de nominerte: Apollon Florentina Holzinger Black Box APOLLON ER PÅ mange måter et hoppeloppeland komprimert til wunderkammerstørrelse. Copy-pastet direkte fra de villeste og våteste drømmene til Eve Ensler. Med en fotolekker, gulbalansert 60-talls-vri og en slagen kontrafaktisk mytologisk skru, skyter Holzinger blink med tåspissene på både mannsidealet, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.