En kvinne i fyr og flamme

DEN TJUKKE, FRANSKE aksenten hennes passer lobbyen på Gimle kino godt. Det gjøres klart til førpremiere av Céline Sciammas siste film, Portrett av en kvinne i flammer. Stockholm Visionary Award har blitt delt ut ved festivalen til «visjonærer innen moderne film» siden 2004. Tidligere mottakere inkluderer Darren Aronofsky, Wong Kar-wai og Wes Anderson. Sciamma er den første kvinnen som mottar prisen. Portrett av en kvinne i flammer ble også vist i hovedkonkurransen under årets filmfestival i Cannes, hvor hun vant prisen for beste manus, i tillegg til Queer Palm-prisen. Sciamma er altså ikke underernært på anerkjennelse av filmeliten. Det har hun […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X