En kvinne i fyr og flamme

DEN TJUKKE, FRANSKE aksenten hennes passer lobbyen på Gimle kino godt. Det gjøres klart til førpremiere av Céline Sciammas siste film, Portrett av en kvinne i flammer. Stockholm Visionary Award har blitt delt ut ved festivalen til «visjonærer innen moderne film» siden 2004. Tidligere mottakere inkluderer Darren Aronofsky, Wong Kar-wai og Wes Anderson. Sciamma er den første kvinnen som mottar prisen. Portrett av en kvinne i flammer ble også vist i hovedkonkurransen under årets filmfestival i Cannes, hvor hun vant prisen for beste manus, i tillegg til Queer Palm-prisen. Sciamma er altså ikke underernært på anerkjennelse av filmeliten. Det har hun […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.