«Glambient»-artisten William Basinski ventet 25 år på anerkjennelse

VI MØTER AMERIKANEREN på Terminus Bar i Bergen. Det er en gammel whiskybar med peis og, for øyeblikket, en gjeng med menn i dress. De har alle på seg små pins av noen gyldne katter, noe som opptar William Basinski i den grad at han oppsøker bartenderen for å spørre om han vet hvem de er, om de er med i en sekt eller en forening. Bartenderen er usikker, og gir ham to øl.  Under Ekkofestivalen fremførte han sitt nyeste verk, On Time Out of Time i Domkirken i Bergen. Verket er flytende, saktegående, og som så mye av musikken […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X