Foto: Øyvind Halsøy

Danske Astrid Sonne lager ambient med bratsj (!)

Astrid Sonnes musikk faller et sted mellom Barkers ambiente klubbmusikk, Holly Herndons konseptuelle utforskninger av musikkens teknologiske aspekter og god gammeldags minimalisme, av det slaget som ofte er signert Steve Reich eller Philip Glass.  DEN FØRSTE EP-en, Human Lines, kom i fjor, og oppfølgeren Cliodynamics fulgte etter 4. oktober i år. Om Human Lines skrev britiske Fact magazine «she’s just created one of the most exquisite computer music albums you’ll hear this year». Musikken er fragmentert. I den grad at det er litt vanskelig å sette fingeren på hva det egentlig er som binder det hele sammen.  – Jeg liker egentlig […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.