Foto: Kristine Wathne

Musti: – Jeg var dritsint som liten kid

«Ja, det er fordi den ikke eksisterer ennå», svarer Musti, når jeg påpeker at musikken hennes er vanskelig, for ikke å si komplett umulig, å finne. At den ikke eksisterer blir en sannhet med modifikasjoner, for musikken eksisterer jo: vi har til og med hørt den. Men den finnes ikke offentlig tilgjengelig. Ikke ennå. Hvis alt går etter planen kommer albumet januar 2020. Når vi møter henne har hun nettopp kommet hjem fra en ukes opphold i landlige, lykkelige omgivelser i Møre og Romsdal.  – Gå hjem og spis mat! Ugbad Musti, som hun egentlig heter, roper til en liten […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X