Foto: Kristine Wathne

Smil & Gift møter P3s påtroppende musikksjef Ida Eline Tangen

[6] Hvor godt kjenner du deg selv på internett? Hva er det siste du googlet? – Åh er vi i gang? [6] Ja. – Åh, jeg vet ikke hvor godt jeg kjenner meg se-- [6] Bare kødda ;) 114 søkte på jobben som P3s nye musikksjef. Blant annet en haug 19 og 22-åringer, P3-Jørn (han som roper så mye), Ida Madsen Hestman fra Dagsavisen og Scott Rogers (62). Det ble det deg. Hvorfor? – Det vet jeg ikke helt. Men jeg er glad for at det ble meg. Jeg har erfaring fra radio, som DJ, og jobbet både i P3 urørt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X