Liturgys «HAQQ» er deres mest lyttervennlige album, men også det mest sinnssyke

Liturgys unike mutasjon av black metal har alltid forandret seg mye fra plate til plate, men to ting har vært konstant: alle platene har vært A) ekstremt kontroversielle og B) ekstremt bra. DET TOPPET seg i 2015 med The Ark Work. Albumet er en bortimot ugjennomtrengelig blanding av utagerende shredgitar, klassisk musikk på MIDI-instrumenter, elektroniske forstyrrelser og messende, tidvis rappende vokal. Det ble genierklært og avskrevet som en vits om hverandre, men fremfor alt møtt med total forvirring. Framfor alt var denne platen et «mask off»-øyeblikk. The Ark Work viste, noe som HAQQ utbroderer, at bandleder og komponist Hunter Hunt-Hendrix […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.