Liturgys «HAQQ» er deres mest lyttervennlige album, men også det mest sinnssyke

Liturgys unike mutasjon av black metal har alltid forandret seg mye fra plate til plate, men to ting har vært konstant: alle platene har vært A) ekstremt kontroversielle og B) ekstremt bra. DET TOPPET seg i 2015 med The Ark Work. Albumet er en bortimot ugjennomtrengelig blanding av utagerende shredgitar, klassisk musikk på MIDI-instrumenter, elektroniske forstyrrelser og messende, tidvis rappende vokal. Det ble genierklært og avskrevet som en vits om hverandre, men fremfor alt møtt med total forvirring. Framfor alt var denne platen et «mask off»-øyeblikk. The Ark Work viste, noe som HAQQ utbroderer, at bandleder og komponist Hunter Hunt-Hendrix […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X