«Håp» er navlebeskuende, selvrettferdig og forelsket i seg selv

«Årets mest rørende film» står det på plakaten til Håp. Denne implisitte ordren om at du skal bli trist er ikke bare et tilfelle av uelegant markedsføring – det er også filmens største problem. Hør på dette utgangspunktet: Den internasjonalt anerkjente koreografen Anja (Andrea Bræin Hovig) blir diagnostisert med kreft like etter at hun har kommet hjem fra premieren på en danseforestilling hun har satt opp i Amsterdam. Det er juleidyll i St. Hanshaugen-slottet hennes, der designmøblene benyttes av samboeren, en teaterregissør (Stellan Skarsgård), og de mange bonusbarna. De er også tydelig innviet i en stor og viktig kulturkrets. De […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.