Vinn to billetter til Mac DeMarco på Sentrum Scene!

Mac DeMarco slapp nylig albumet Here Comes the Cowboy, sitt første på sitt eget plateselskap Mac's Record Label. Det markeres onsdag 3. juli når DeMarco spiller på Sentrum Scene i Oslo.  Hva med de som liker Kirin J. Callinan, får de også noe å se frem til? Ja! Han er nemlig også med! Men så var det penger, da. Du har jo lyst til å se Callinan og Mac DeMarco med en venn eller fiende, men du har brukt alle pengene dine på nye mobildeksler! Og resten av pengene? Jo, de ga du til de fattige. Det er greit. Derfor […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X