Vinn billetter til Linni på Parkteateret!

Hva skal du skal på fredag? På konsert og klubb, selvfølgelig.

b
a

Ikke veldig mange har vært viktigere for norsk raps utvikling de siste årene enn bergensrapper Linni. Først med Yoguttene, deretter med en rekke bunnsolide og sjelegranskende soloprosjekt har han pushet grensene både tematisk og musikalsk.

Fredag 21. juni spiller han det han beskriver som sin hittil mest ambisiøse konsert på Parkteateret i Oslo. Det loves både sjeldne gjester og ny musikk. Etter konserten er det klubb med Osloprisen-nominerte Soju x Linni.

Blir bra det?

Ja, og så til det viktigste: DU kan vinne billetter! Skriv i kommentarfeltet til saken vår på Facebook for å være med i trekning av billett til deg og en venn. 

ID 18

LES OGSÅ: Her er de nominerte til årets klubb

I fjor tok rapperen en tur innom kontorene våre:

Vinnere trekkes fredag kl. 12:00