Vinn billetter til Linni på Parkteateret!

Ikke veldig mange har vært viktigere for norsk raps utvikling de siste årene enn bergensrapper Linni. Først med Yoguttene, deretter med en rekke bunnsolide og sjelegranskende soloprosjekt har han pushet grensene både tematisk og musikalsk. Fredag 21. juni spiller han det han beskriver som sin hittil mest ambisiøse konsert på Parkteateret i Oslo. Det loves både sjeldne gjester og ny musikk. Etter konserten er det klubb med Osloprisen-nominerte Soju x Linni. Blir bra det? Ja, og så til det viktigste: DU kan vinne billetter! Skriv i kommentarfeltet til saken vår på Facebook for å være med i trekning av billett […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X