Vinn billetter: Jonas V, Slem Drage, XL1, Kropp Uten Grenser +++

Et av de feteste klubbkonseptene i Oslo hittil i år har vært det omreisende hiphop-sirkuset som er Klubb Verdensstjerne. I januar arrangerte de første kveld på nå nedlagte Skippergata (rip!) med Lil Goldfish som headliner. I mars gjentok de suksessen i Revolver-kjelleren med liveopptredener fra Cossinam og B-Boy Myhre, samt hard, melodiøs, skummel og dansbar hiphop kuratert av de mystiske DJsene Heli Hassan og DJ Emoji Man. Lørdag går det ned igjen. Denne gangen på Månefisken, og det med den mest ambisiøse lineupen til nå: Jonas V, Slem Drage, XL1 og DJ Girson står for musikken, mens kunstnerkollektivet Kropp Uten […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.