Vinn billetter: Jonas V, Slem Drage, XL1, Kropp Uten Grenser +++

Et av de feteste klubbkonseptene i Oslo hittil i år har vært det omreisende hiphop-sirkuset som er Klubb Verdensstjerne. I januar arrangerte de første kveld på nå nedlagte Skippergata (rip!) med Lil Goldfish som headliner. I mars gjentok de suksessen i Revolver-kjelleren med liveopptredener fra Cossinam og B-Boy Myhre, samt hard, melodiøs, skummel og dansbar hiphop kuratert av de mystiske DJsene Heli Hassan og DJ Emoji Man. Lørdag går det ned igjen. Denne gangen på Månefisken, og det med den mest ambisiøse lineupen til nå: Jonas V, Slem Drage, XL1 og DJ Girson står for musikken, mens kunstnerkollektivet Kropp Uten […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X