Vinn billetter: Jonas V, Slem Drage, XL1, Kropp Uten Grenser +++

Vinn billetter til Klubb Verdensstjerne 003, med den fyldigste lineupen til nå!

b
a

Et av de feteste klubbkonseptene i Oslo hittil i år har vært det omreisende hiphop-sirkuset som er Klubb Verdensstjerne. I januar arrangerte de første kveld på nå nedlagte Skippergata (rip!) med Lil Goldfish som headliner. I mars gjentok de suksessen i Revolver-kjelleren med liveopptredener fra Cossinam og B-Boy Myhre, samt hard, melodiøs, skummel og dansbar hiphop kuratert av de mystiske DJsene Heli Hassan og DJ Emoji Man.

Lørdag går det ned igjen. Denne gangen på Månefisken, og det med den mest ambisiøse lineupen til nå: Jonas V, Slem Drage, XL1 og DJ Girson står for musikken, mens kunstnerkollektivet Kropp Uten Grenser (som har en veldig kul nettside!) står for kveldens mest hemmelighetsfulle innslag. Original Keeg Fashion selger klær i en eksklusiv pop up shop.

Du kan altså både høre på bergensrap, østlandsrap, oppleve kunst OG kjøpe klær – på en og samme kveld. Jepp, sånn er det i en storby!

Ikke at vi klager, og det burde heller ikke du: for du kan nemlig vinne billetter til deg selv og en kul og hiphop-interessert venn til lørdagens arrangement. Legg igjen en emoji i kommentarfeltet på Facebook og kryss fingrene. Vinner trekkes lørdag ettermiddag, før kl. 15, (hold et øye med innboksen din!).

Sees!

LES OGSÅ: Hvor er musikken? Den er her. Og den er Best Akkurat Nå

OBS: ID 20.

LES OGSÅ: Lil Goldfish headliner Klubb Verdensstjerne 001