VIDEO: Girl in red fikk sin seksuelle oppvåkning da hun så «Blå er den varmeste fargen»

Vi møtte den nå INTERNASJONALE verdensstjernen Girl in red under Bylarm, satte henne på en hest og lot henne åpne seg om seksuelle oppvåkninger, sin kjærlighet for hjembygda og holdninger om voldelige demonstrasjoner og politi. https://www.youtube.com/watch?v=9JMCRUa5Q_w& Les også: Lene (20) legger ut nesten alle norske musikktekster på nett

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X