Hvorfor hater alle tech house?

– Det er bare en pannekakeflat, dvask beat uten groove som går og går til du får lyst til å skyte katta. Ingen melodier, ikke noe klimaks, ingen variasjon. Bare et stort tomt hull av ingenting. DJ KOMPRESSORKANONEN HAR i en årrekke tvinnet mikseknotter i Oslos natteliv, og har ikke mye til overs for tech house. I Europa spilles den populære sjangeren side om side med mer klassiske techno-orienterte acts på klubbgulv og festivalsletter. I Spania er tech housen kolossal og beskrives som hegemonisk for klubblyden fra Barcelona til Ibiza. I Storbritannia har den sneket seg inn i varehus og hjemmefester […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X