Gesaffelsteins nye singel er litt pervo, men veldig bra

Gesaffelstein er elektronika-artisten du garantert har hørt, men som du kanskje ikke har hørt nok om. På pressebilder ser Mike Lévy ut som en slags parodi på en franskmann. Som en Xavier Dolan i en modelljobb for Hugo Boss, med tjukt hår, imponerende kjeveparti, hvit skjorte og klassiske dressjakker. Han høres i høyeste grad fransk ut også, ut i fra de få radiointervjuene han har deltatt på, der han snakker lidenskapelig om ideene sine med solid aksent. «Gesaffelstein» er et teleskopord, satt sammen av gesamtkunstwerk (en term for å beskrive et kunstverk satt sammen av flere kunstformer, også kalt total kunst) […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X