Gesaffelsteins nye singel er litt pervo, men veldig bra

Gesaffelstein er elektronika-artisten du garantert har hørt, men som du kanskje ikke har hørt nok om. På pressebilder ser Mike Lévy ut som en slags parodi på en franskmann. Som en Xavier Dolan i en modelljobb for Hugo Boss, med tjukt hår, imponerende kjeveparti, hvit skjorte og klassiske dressjakker. Han høres i høyeste grad fransk ut også, ut i fra de få radiointervjuene han har deltatt på, der han snakker lidenskapelig om ideene sine med solid aksent. «Gesaffelstein» er et teleskopord, satt sammen av gesamtkunstwerk (en term for å beskrive et kunstverk satt sammen av flere kunstformer, også kalt total kunst) […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.