Best akkurat nå: Pharrell som rapper i falsett er noe av det fineste som har skjedd i år

Fredag betyr vors og vennskap, men det betyr også ny musikk. Vi har oppdatert Spotify-spillelista med nye vors og vennskap-vennlige anthems!

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Under er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i lista! Hør og følg!

Les også: Yung Smul-sidekicken Sebastian Zalo solodebuterer: – Jeg har alltid følt at jeg skal gjøre ting som får mye oppmerksomhet

Slim Jxmmi, Swae Lee, Rae Sremmurd, Pharrell – Chanel

Enda en BANGER fra Slim Jxmmi sin del av Rae Sremmurd sitt trippeldisk-prosjekt(!) Sremmlife 3. Pharrell som rapper i falsett er noe av det fineste som har skjedd i år — altså bare HØR! Frysninger? Mildt sagt. Nå må albumet bare komme snart…

Kald Flamme, Ezzari – Jaja (oui oui si si eywa)

Det er litt rart at Urørt-finalisten Kald Flamme og Skam-rapperen Ezzari har blitt en duo, men det er først og fremst veldig BRA. Det er også litt rart at afrobølgen i URBAN musikk i så liten grad har truffet oss her på Bjerget. Heldigvis har Kald Flamme og Ezzari bestemt seg for å gjøre noe med det. «Jaja (oui oui si si eywa)» bærer bud om sommer, Europa og lysere tider. Det trengs.

Eirik Aas med Junker – Knust glass

Lavmælt indie-rap fra Bergen som er som skapt for dager man er bakfull — eller bare er trist uten at man selv skjønner helt hvorfor.

Haraball – Bacterion

Kaotisk og gnistrende punkrock fra Kongsberg som er som skapt for dager man er full – uten at man selv skjønner helt hvorfor.

Les også: Superorganism om armageddon og musikkindustrien (to sider av samme sak??)