Filmen om The Room er en varm hyllest til vår tids verste filmskaper

The Room. Filmen fra 2003 omtales ofte som verdens dårligste, og holdes evig aktuell av en verdensomspennende fanbase. Filmen var et mysterium fra første premieredag. Hvordan kan et så usammenhengende manus bli til film? Hvordan er det mulig at prosjektet faktisk ble fullført? Og fremst av alt: hvem er mannen bak det hele, Tommy Wiseau? Noen av disse spørsmålene blir besvart i memoaren med samme navn, skrevet av Wiseaus venn og rollen som «Mark» i The Room, Greg Sestero. Den inneholder fortellinger om deres merkelige, men nære, vennskap, hvordan den kaotiske filmatiseringen av det minst like kaotiske manuset foregikk, og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.