Filmen om The Room er en varm hyllest til vår tids verste filmskaper

The Room. Filmen fra 2003 omtales ofte som verdens dårligste, og holdes evig aktuell av en verdensomspennende fanbase. Filmen var et mysterium fra første premieredag. Hvordan kan et så usammenhengende manus bli til film? Hvordan er det mulig at prosjektet faktisk ble fullført? Og fremst av alt: hvem er mannen bak det hele, Tommy Wiseau? Noen av disse spørsmålene blir besvart i memoaren med samme navn, skrevet av Wiseaus venn og rollen som «Mark» i The Room, Greg Sestero. Den inneholder fortellinger om deres merkelige, men nære, vennskap, hvordan den kaotiske filmatiseringen av det minst like kaotiske manuset foregikk, og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X