Hvem er du i Game of Thrones?

Alle sverdelskeres favorittserie er endelig tilbake! Natt til mandag ble første episode av den etterlengtede sjuende sesongen av Game of Thrones sluppet på HBO Nordic. Så nå er det bare å logge av livet og logge på Westeros. Nice ... Men egentlig er det ganske kjedelig å se på en TV-serie uten at man vet hvem man liksom "er" i serien. LES OGSÅ: Tegneseriekollektivet Dongery feirer 20 år Typisk din flaks da, at vi har laget en quiz der du kan få svaret på nettopp det! Ta quizen her: PS: Husk å svar på alle spørsmålene :)   [viralQuiz id=9]   […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X