Foto: Petter Berntsen

Neste generasjons Follo-metal – hedrer kebab-sjappa med egen sang

Velkommen til tettstedet Kolbotn i Follo: Kjent for blant annet black metal, hiphop, kjeks, kvinnefotball og Grandiosa, og nylig i media på grunn av en enorm politiaksjon mot ungdom som oppbevarte små mengder cannabis. Vi sendte førsteårsstudentene fra Bachelor i fotojournalistikk på Høgskolen i Oslo og Akershus for å se hva mer de kunne finne der. Bakgrunn: Velkommen til Kolbotn Æsthetica Æsthetica består av Petter (trommer), Vetle (bass), Simon (gitar) og Tobias (gitar og vokal). De har holdt på i litt over et år og karakteriserer musikken sin som «doom metal», inspirert av 60-talls Black Sabbath. De liker også Electric Wizard, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.