Privilegert middelaldrende mann svarer: – Min «synsing» er resultatet av mer enn 30 års arbeid

Cecilia Johansen skriver at hun «er så ufattelig lei av at middelaldrende menn spyr ut det de tror er kontroversielle og provoserende utsagn, men som egentlig bare ender opp med å parodiere deres egen reaksjonære og unyanserte synsing».    Jeg er snart 60 år og lagdommer med god lønn, men min  «synsing» er resultatet av mer enn 30 års arbeid i politiet og som dommer. Er det mulig at jeg har noe å bidra med? Uansett har jeg som alle andre ytringsfrihet, og jeg antar at  også Cecilie Johansen vil forsvare min rett til gjøre bruk av den.     […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X