Hvis du synes nynazister er skumle, ta en titt på disse videoene og se hvor teite de er

NRK og Filter Nyheter har i det siste publisert dyptpløyende stykker gravejournalistikk om den norske, nynazistiske gjengen i Frihetskamp. Blant skremmende ord som «propaganda», «motstandsbevegelse» og «aksjon» er det lett å glemme at det på landsbasis er snakk om et tosifret antall pølseglade gutter iført klær fra rockdenim.no. «Fremstiller ting større enn de er», skriver Filter Nyheter i sin artikkel på 1600 ord, og tar dermed seg selv på kornet. Joda, høyreekstremisme gjør sin fremmarsj i resten av Europa, men er det ikke da mer hensiktsmessig å vinkle aktiviteten i Norge som en gladsak? Sinnataggene har ikke fått fotfeste i landet vårt. De er en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X