fenriz

JR Ewing-Erlend møter Darkthrone-Gylve (i 2008!)

MYE HAR BLITT sagt og skrevet om Gylve Fenris Nagell, bedre kjent som Fenriz – metallbandet Darkthrone sitt ansikt utad. Han er jo på alle måter en uvanlig skikkelse i en scene dominert av pinlig selvhøytidelighet, og selv om begge hans ben er solid plassert i senteret av det som kan kalles «Norsk Black Metal», er han også mye mer enn det. Jerry Seinfeld-fanatiker, B-52s-entusiast, DJ og ivrig turgåer, er bare noen av hans mange sider, og uten verken sagnomsuste kirkebranner eller drap på samvittigheten, er Fenriz likevel en av de mest markante og velkjente figurene i scenen. LES OGSÅ: Beglomeg-Raymond […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.