MC Kaman forklarer Øyanatt på Jaeger – og gir bort billetter!

I samarbeid med Jaeger arrangerer NATT&DAG Øyanatt hele uken, og vi har snakket med MC Kaman fra Jaeger for å finne ut litt mer om hva som skjer. Hva skjer, Kaman? – Hei! Det er MC Kaman du snakker med! Hyggelig å få en samtale fra dere! Er fortsatt sliten etter gårdagens fest. Det var jo full rulle her med Lekkerman, Vilde Tuv, Eric Electric, Ando, Malin Kulseth, Aasen og super mange bra band som spilte i går. Fantastisk at folk driter i drittværet og sjekker ut nye band. Vi har jo kjørt hiphop mest på klubbdagen, men synes gårsdagens fest var […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X